+36-20/340-0280        

TADAMM! Tölgyfa kávébetöltő tölcsér 58 mm-es szűrőhöz

TADAMM! Tölgyfa kávébetöltő tölcsér 58 mm-es szűrőhöz
TADAMM! Tölgyfa kávébetöltő tölcsér 58 mm-es szűrőhöz
TADAMM! Tölgyfa kávébetöltő tölcsér 58 mm-es szűrőhöz
Gyártó
TADAMM
Nincs raktáron
4 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek

Tölgyfa kávébetöltő tölcsér 58 mm-es szűrőhöz.
A kávébetöltő tölcsér segítségével az őrleményt könnyen a szűrőbe tudjuk juttatni annak kiszóródása nélkül.


A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!


A kávébetöltő tölcsér segítségével az őrleményt a szűrőbe tudjuk juttatni annak kiszóródása nélkül. Helyezzük rá a portafilterre a kávébetöltő segédet, a frissen őrölt kávét pedig ezen keresztül juttassuk bele. A portafilter oldalát kézzel finoman megkocogtatva egyengessük el a kávét. Vegyük ki a tölcsért, majd tömörítsük le. 


 


Vásárlóim környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!


Csak természetes anyagok felhasználásával készülő felületkezelővel van simára polírozva. Ezáltal:


NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni -ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.


NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.


 


 
 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban fogod megkapni. A biológiailag lebomló csomagolóanyaggal igyekszem környezettudatos magatartást tanúsítani.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek