Kedves Vásárlóink! Január 27-31. között zárva vagyunk: a telefonos ügyfélszolgálgat, a csomagfeladás és személyes átvétel szünetel. Megértéseteket köszönjük!

ÚJ

Mikah Vivaldo N.3 szemes kávé 250g

Mikah Vivaldo N.3 szemes kávé 250g
Mikah Vivaldo N.3 szemes kávé 250g
Mikah Vivaldo N.3 szemes kávé 250g
Kiszerelés
250g
Koffeintartalom
Koffeint tartalmazó
Arabica-Robusta arány
70-30
Gyártó
MIKAH
Várható szállítás
2023.02.03
Nincs raktáron
1 790 Ft
Egységár: 7 160 Ft/kg
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

A MIKAH márkáról:
A gyökerektől a gyümölcsökig: a világ körül egy csészében.
Mi egy 1984 óta jelen lévő "Made in Italy" márka vagyunk. Először egy 5 kg-os kis kávépörkölő géppel kezdtük meg működésünket, mára a Mikah kávénkat a világ több mint 46 országában fogyasztják. Legmélyebb gyökereink az arab kávékultúrából erednek, majd a különböző keverékek, pörkölőüzemek és kapcsolódó termékek a nemzetközi és kortárs elemek befogadásával fejlődtek. Becsben tartjuk a hagyományos értékeket, és nap mint nap arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek, legfontosabb értékünknek megfeleljünk.

Célunk: a legmagasabb minőségi szabványok elérése nemzetközi szinten, anélkül, hogy önmagunkat megváltoztatnánk.

Kávéinkat Olaszországban pörköljük, a Mikah minőségi eljárásait követve, egy olyan szakemberekből álló csapattal, akiknek elhivatottsága garantálja a kiegyensúlyozott aromákat minden egyes keverékünkben.

A Mikah nemcsak kávé, hanem egyedülálló élmény, amely kultúrák, ízek és hagyományok keverékéből fakad. Utazás a világban a speciális, mikro tételekben gyártott kávécsaláddal, Kelet felfedezése a török ​​kávé rituáléjával, egészen a legmodernebb készítményekig.

"Szívünk egy darabját megosztjuk veletek, a MIKAH-ban nem csak a jó kávé van, hanem szenvedély, szeretet, professzionalizmus és elszántság. Olyan értékek koktélja, amelyek garantálják a mosolyt minden egyes csésze Mikah után."

Massimo Hakim

 

Mikah Opera N.1 

A legnépszerűbb bár kávékeverékünk. Testes, klasszikus olasz eszpresszó, a legjobb minőségű Arabica és a Robusta kávékból készítve, a legintenzívebb aromák eléréséért.

Kiegyensúlyozott, gyümölcsös keverék a csokoládé elegáns ízével, amely az első korty után is megmarad.

Minőségét megőrzi: 2024.09.

Nettó súly: 250g

Származási hely: Olaszország

Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek