Irodánk nyári nyitvatartása a Kapcsolat menüpontban található. 

Kánikula miatt pénteki napokon nem adtunk fel csomagokat.

+36-20/340-0280          

Blog

A Pellini kávéról és 100 éves történetéről

Kávébolt.net
2022.05.05 08:54
A Pellini kávéról és 100 éves történetéről

A Pellini márka családi vállalkozásként indult Veronában, Észak-Olaszországban 1922-ben. Már a kezdetben is a kifogástalan és prémium minőségre törekedtek, így munkásságuk hamar gyümölcsözővé vált. Az alázatos munka által pedig hamar vezető szereplőkké váltak a kávépiacon.

Ma már világszerte ismert a Pellini kávé, ami nem ér meglepetésként minket, hiszen a márka 100 éve a prémium minőségű kávék specialistája és az olasz kávézási élmény megtestesítője. Szigorúan kitartanak a céljaik mellett, avagy a Pellini márka világszerte az olasz kávézás kultúráját terjeszti.

De mivel is vívta ki ezt a megtisztelő szerepet magának a Pellini?

Fontos tudni, hogy a márka maximálisan figyelembe veszi a fogyasztói igényeket, illetve a legkorszerűbb gyártási technológiákat alkalmazza.

Egy pillanatra sem kerül látószögön kívül a beérkező rakomány. Minden be- és kirakodás előtt ellenőrzik, hogy maga a szállítás nem változtatta-e meg a nyersanyag minőségét. Tehát az alapoktól kezdve minden részletre és kávébabra a legnagyobb figyelem irányul, ami minden telephelyen szabály, így ezzel a hozzáállással a minőségen 100%-osan szavatolt.

A gondosan és aprólékosan válogatott kávészemekkel, a szakértők mélyreható, alapos ellenőrzésével tökéletesen biztosítva van minden egyes vásárlásunk magas színvonala, ha Pellini kávét választunk. (Pellini kávék a Kávébolt.net kínálatában)

Pellini kávé a TOP-on

Ha prémium kávézásról van szó, akkor érdemes megemlítenünk a Pellini TOP 100% arabica termékeket, amelyeket a webshopunkból is könnyedén beszerezhetsz: Pellini kávék a Kávébolt.net kínálatában . Különlegessége, hogy a legjobb öt közép- és dél amerikai termelőterületről származó arabica kávék választékát zárták ebbe a különleges keverékbe, mely akár szemes, őrölt vagy pod kiszerelésben is kapható.

Tedd a kávézás örömét a mindennapok részévé, válassz minőségi Pellini kávéinkból és éld át a 100% arabica kávészemek által nyújtott kávézási élményt.