Kedves Vásárlóink! Dunakeszi irodánkban a személyes átvétel szeptember 29-én, pénteken 13:00 óráig lehetséges. Megértéseteket köszönjük!

+36-20/340-0280        

Gyakran ismételt kérdések

Nem sikerült a bankkártyás fizetés, mit tegyek?

Amennyiben rendelésedet bankkártyás fizetéssel szeretted volna kiegyenlíteni, de nem sikerült kifizetni, újból próbálkozhatsz a rendelés leadásával és fizetésével mindaddig, amíg sikerül (a sikertelen rendeléseket töröljük). Ha nem szeretnéd újból leadni, kérünk, írj egy e-mailt, hogy átutalással vagy utánvéttel (+350 Ft) szeretnéd fizetni.

Nem tudok regisztrálni/bejelentkezni…

Webáruházunkban nem kötelező regisztrálni, rendelhet vendégként is. Amennyiben már korábban beregisztrált, de nem tud bejelentkezni, írjon nekünk e-mailt a probléma ismertetésével, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 20-340-0280 telefonszámon, segítünk. 

Néhány konkrét probléma a bejelentkezéssel kapcsolatban:

  • A klasszikus kisbetű-nagybetű eset - ellenőrizze a „Caps Lock" állapotát.
  • Helytelen felhasználónév/jelszó - a felhasználónév esetében a leggyakrabban az a probléma, hogy másik email címet ad meg (ha van több esetleg), nem azt amelyikkel regisztrált. Ha ez jó, akkor sajnos a jelszót tévesztették el. Az „Elfelejtettem a jelszót" linkre kattintva lehet kérni jelszó emlékeztetőt.

Nem jön be a GLS csomagpont térképes címválasztó

Frissítse az oldalt az F5 billentyűvel, vagy az "Oldal újratöltése" gombbal.


Van-e üzletük?

Üzletünk nincs. A rendelések személyesen átvehetők a Netpresso Kft. irodájában, cím: 2120 Dunakeszi, Fő út 166.  
Nyitva tartás: hétfő-péntek 9:00-15:00 (12:00-12:30 ebédszünet). Egyéb időpontban egyeztetés szerint. A raktárkészletről telefonon vagy e-mailben szívesen adunk felvilágosítást.


Hogyan tudom a rendelést módosítani?

A leadott rendelésedet nem tudom módosítani, de ha írsz nekünk egy e-mailt, mielőtt feladásra kerül a csomag, természetesen teljesítjük a kérésedet.

Van-e raktáron?

A termékek részletes adatlapján a kép mellett található információ arról, hogy van-e raktáron, illetve rendelhető-e. A rendelés leadását követően minden esetben visszajelezzük, hogy a terméket tudjuk-e raktárról szállítani vagy hogy kb. mikorra tudjuk beszerezni. Törekszünk a termékek minél hamarabbi beszerzésére. Bővebb információért hívja az ügyfélszolgálatot.


Kotyogós kávéfőzők mérete – melyiket válasszam?

Kávéfőzőink mérete olasz szabvány, ami kisebb, mint a Magyarországon megszokott, tehát aki „hosszabban” issza a kávét, érdemes nagyobb méretet választani, pl. 2 személyre a 3 személyeset, Brikkánál a 2 helyett a 4 személyeset. 

 

Hasznos tudnivalókat kotyogókhoz ide kattintva találhat.