Kedves Vásárlóink!
2024. június 20-21-én irodánk zárva tart, a csomagfeladás szünetel.
Megértéseteket köszönjük!

+36-20/340-0280          

Blog

Ismerd meg a Kimbo történetét

Kávébolt.net
2023.12.27 07:54
Ismerd meg a Kimbo történetét

A kávé világának folyamatosan változó és fejlődő forgatagában a kávékedvelők egyre több felfedezni való különleges márkával és ízzel ismerkedhetnek meg. Az egyik ilyen új felfedezésünk a Kimbo, Olaszország egyik legismertebb és legkedveltebb kávémárkája, amely hazánkban is egyre népszerűbb.

A Kimbo több mint egy kávé; egy történet, egy elhivatott családi vállalkozás eredménye.

Az alapító Rubino testvérek egy kis kávézóval és pékséggel indultak, de innen hatalmas utat tettek meg az olasz kávé világában.

Az eszpresszójuk, amely először csak Nápolyban aratott nagy sikert, hamar az egész ország számára elérhetővé vált, és a háború utáni években már külföldről is érkeztek kávérajongók, hogy megkóstolják a különleges eszpresszót.

A Kimbo nem csupán ízével hódítja meg a szívünket, hanem már a gyártási folyamata is lenyűgöző.

A kiváló minőségű kávéhoz gondosan válogatott kávészemeket használnak, és a teljes gyártási folyamatot szigorú ellenőrzések kísérik. Az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer tanúsítványai pedig garantálják a környezet és erőforrások tiszteletben tartását.

A kávéutazás itt még nem ér véget. A nyersanyagok az olaszországi Nola városának repülőterére érkeznek, majd a Kimbo üzemébe, Melitoba szállítják őket, ahol csúcstechnológiás berendezésekkel történik a feldolgozás.

A keverés, a pörkölés és csomagolás az olasz művészet részévé válik, miközben a Kimbo  pörkölő tevékenységének globális környezeti hatása rendkívül alacsony.

A Kimbo-nál az innováció is kulcsszerepet játszik.

Kávészakemberek és pörkölők folyamatosan azon dolgoznak, hogy új ízeket és élményeket hozzanak létre a kávékedvelők számára.

A Kimbo Aroma Gold lágy és édes, míg az Espresso Napoli rendkívül testes és intenzív. A választékban helyet kapott a kemény és határozott Prestige is, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes kávét.

Miután világszerte kedveltté vált, a Kimbo új logóval is előrukkolt, amely kiemeli az olasz kávépörkölés és -keverés művészetét. Olaszország egyik legkedveltebb eszpresszójaként a Kimbo nem csupán egy ital, hanem egy élmény is, amely minden kort és kultúrát átölel.

A reggelek új lendületet kapnak a friss és csodás kávéikkal, és a Kimbo továbbra is a kávékedvelők egyik nagy kedvence világszerte.

Ha még nem kóstoltad a Kimbo kávét, itt az ideje, hogy kipróbáld!

Kimbo kávék a Kávébolt.net webáruházban