+36-20/340-0280          

Blog

Nyári nyereményjáték szabályzat

Kávébolt.net
2023.05.08 07:54
Nyári nyereményjáték szabályzat

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT A „ 4 X MOKAFLOR NESPRESSO KOMPATIBILIS KAPSZULA 10DB”  NYEREMÉNYJÁTÉKHOZ

 

  1. A nyereményjáték szervezője:

Netpresso Korlátolt Felelősségű Társaság

székhely: 2120 Dunakeszi, Ábrahám Pál utca 15. a. ép.

honlap: https://www.kavebolt.net/

e-mail cím: info@kavebolt.net

(a továbbiakban: a „Szervező”)

 

A promóciót az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és a promóció nem kapcsolódik hozzá, az Instagram így nem felel az esetleges károkért sem.

 

  1. Részvételi feltételek:

2.1 Ki vehet részt?

A nyereményjátékban kizárólag 18 éven felüli természetes személyek vehetnek részt. (a továbbiakban: a „Résztvevő”) Kérjük, hogy csak saját fényképet osszon meg.

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő egyben kijelenti, hogy a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el és az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerte.

 

2.2 Hogyan lehet játszani?

Játszani 2023. május 8. 10:00 óra – 2023. május 25. 24:00 óra között lehet. A nyereményjátékban való részvételhez az alábbi feltételeknek szükséges egyidejűleg teljesülni:

  • tetszik-elni az Insta posztot,
  • követni a kavebolt insta oldalt
  • és meghívni kommentben azt a barátot/barátnőt, akivel a reménybeli nyertes szívesen megosztozna a nyereményen, abban az esetben, ha nyernek a sorsoláson.
  • ha egy játékos több ismerősét is megjelöli külön-külön hozzászólásban, azzal növeli a nyereményjátékban való részvételi esélyét, de
  • ha egy játékos azonban egy kommentben több embert is megjelöl, azzal csak egyszer jelentkezik.

 

2.3 A sorsolás

A sorsolás a Szervező három munkavállalójából/megbízottjából álló sorsolási bizottsága előtt véletlenszerű sorsolási applikáció segítségével zajlik, a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott jegyzőkönyv felvétele mellett.

 

2.4 Meddig lehet játszani?

A nyereményjátékon a legkésőbb 2023. május 25. 24:00 óráig, a 2.2. pont szerint végrehajtott interakciók vehetnek részt.

 

2.5 A nyeremény

Mindösszesen 4 (négy) csomag Mokaflor Nespresso kompatibilis kávékapszula egy személyhez kisorsolva:

Mokaflor India Nespresso kompatibilis kapszula 10db - Kávébo (kavebolt.net)

Mokaflor Brazil Nespresso kompatibilis kapszula 10db - Kávéb (kavebolt.net)

Mokaflor Dolce Arabica Nespresso kompatibilis kapszula 10db (kavebolt.net)

Mokaflor Grancrema Nespresso kompatibilis kapszula 10db - Ká (kavebolt.net)

A nyeremény másra nem ruházható át és pénzre nem váltható át.

Pótnyertes kisorsolására nem kerül sor.

 

2.6 Az eredményhirdetés

Az eredményhirdetésre 2023. május 26. napján az Instagram felületén kerül sor a nyertesek profil nevének közzétételével. A nyerteseket külön privát üzenetben is értesítjük az Instagram felületen.

Amennyiben a nyertes Résztvevő a nyereményét nem tudja átvenni személyesen, a nyeremény nyertes számára való eljuttatásának legmegfelelőbb módjáról a nyertes és a Szervező e-mailben egyeztetnek. Kérés esetén Szervező a nyereményt futárszolgálattal vagy csomagautomatába juttatja el a nyerteseknek kizárólag Magyarország területén.

 

2.7 Adózás és költségek

A Nyereményekhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A Nyeremények esetleges kézbesítésével járó költséget szintén a Szervező viseli.

Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további fizetési kötelezettség nem terheli.

2.8 Kizárás

  • A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint azok - a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti1 - közeli hozzátartozói;
  • A nyereményjátékból kizárásra kerül, aki a jelen nyereményjátéki szabályzatban szereplő bármely feltételnek nem felel meg.
  • A nyereményjátékból kizárásra kerül az a nyertes Résztvevő, aki a Szervező kétszeri próbálkozása ellenére Instagram üzenetben vagy az általa megadott elérhetőségen, vagy elérhetőségeken 7 (Hét) napig nem válaszol, vagy nem elérhető.

A Résztvevő a jelen nyereményjátéki szabályzat elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Szervező a jelen pontban rögzített kizárási okok észlelése esetén, bármely további figyelmeztetés, vagy felhívás nélkül jogosult a Résztvevő kizárásáról dönteni és a nyereményt visszakövetelni. A kizárásról a Szervező a Résztvevőt privát üzenetben értesíti.

 

2.9 Hatálybalépés és egyéb rendelkezések

A Szervező a jelen nyereményjátéki szabályzatot bármikor módosíthatja a Résztvevők egyidejű tájékoztatása mellett.

A Résztvevők a nyereményjátékkal kapcsolatos további információt a vantgarddigital@gmail.com e-mail címen kérhetnek.

A jelen nyereményjátéki szabályzat a https://www.kavebolt.net/  oldalra történő feltöltés napján lép hatályba.

 

Budapest, 2023. Május 5.