Kedves Vásárlóink! 2024. március 5-én (kedden) tervezett áramszünet miatt a csomagfeladás és a személyes átvétel szünetel. 
Megértéseteket köszönjük! 

+36-20/340-0280        

Caffé Pure Nespresso gép tisztító kapszula

Gyártó
Caffé Pure
Nincs raktáron
2 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Caffé Pure Nespresso gép fejtisztító kapszula-6db tisztítókapszula/doboz

CAFFéPURE svájci cég a kapszulás gépek tisztításához való megoldások gyártására szakosodott. Termékeik segítségével a készülékünket mindenfajta, a használatból eredő szennyeződéstől megtisztíthatjuk. A jó kávéhoz ugyanis nem elegendő a jó alapanyag és megfelelő eszközpark. Egy elhanyagolt, szennyeződött gép nagymértékben ronthatja a kávéélményt. 

A főzőegységet „borító” kávéolaj-réteg egy bizonyos fokig segíti a jó kávé íz elérését. Egy mértéken túl azonban olajos és avas ízt eredményez. A rendszeres tisztítás, aminek köszönhetően kávénk minősége javulhat, segít megőrizni a gépünk hatékonyságát és élettartamát. Mivel kávélerakódások és a vízkő tönkretehetik a drágán megvásárolt készülékeket. Miután elegendő mennyiség épül fel (legyen az vízkő vagy olaj), az blokkolhatja a víz útját, ezáltal csökkentve a gép hatékonysági fokát. Bár sokan megelégednek vele, sajnos a tiszta vízzel való takarítás nem elegendő a kávéolaj és vízkő eltávolításához.

A kávégépek tisztántartásához kínálnak gyors és könnyű megoldást a CAFFéPURE tisztítási megoldásai, ráadásul mindenféle kellemetlen vegyszeres „utóíz” nélkül.

Használata:

  • 1. Győződjön meg róla, hogy a kávégépünk víztartályában legalább 500 ml víz van.
  • 2. Helyezzen egy üres edényt a kávégép kifolyója alá.
  • 3. Tegyen a gépbe egy CAFFéPURE tisztítótablettát, majd nyomja meg a beállítás gombot (ne azt, amelyikkel az eszpresszót készíti). Ekkor kék folyadék fogja a gép kifolyóját elhagyni. Amennyiben ez az első tisztítás, amit a gépen végez, érdemes az átfolyást 5 percre megállítani, majd azt követően folytatni.
  • 4. Addig kell folyatni a vizet, ameddig a csésze tele nem lesz. Előfordulhat, hogy a víznek barnás színezete lesz, mivel a kávémaradványok elkezdenek feloldódni.
  • 5. Öntse ki a csészéből a tisztítószeres vizet. Majd folyasson át tiszta vizet a gépen, ameddig a kifolyó víz tiszta nem lesz (körülbelül 3 alkalom szükséges hozzá).
  • 6. Távolítsa el a tisztítókapszulát a gépből, majd folyasson át 3 ciklus tiszta vizet a gépen, hogy megtisztítsa azt a szermaradványoktól.

Az anti-biofilm kapszulával ugyan így kell eljárni, de az 5 perc helyett érdemes 15 percet várni a folytatással.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek