Kedves Vásárlóink!
2024. június 20-21-én irodánk zárva tart, a csomagfeladás szünetel.
Megértéseteket köszönjük!

+36-20/340-0280          

Hario Mini Mill Plus kézi kávédaráló
Hario Mini Mill Plus kézi kávédaráló
12 900 Ft 
10 900 Ft

Hario Mini Mill Plus kézi kávédaráló

Hario Mini Mill Plus kézi kávédaráló
Hario Mini Mill Plus kézi kávédaráló
Hario Mini Mill Plus kézi kávédaráló

Kézi kávédaráló

Működés
Kézi
Gyártó
Hario
Rendelhető
16
12 900 Ft 
10 900 Ft
Kezdete: 2024.01.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 16
Megtakarítás 2 000 Ft
Részletek

A japán Hario Mini Mill őrlő segítségével a törökös púderfinomságú őrleménytől kezdve a filteres kávékhoz szükséges durvább őrleményig mindent be lehet állítani. A szemes kávét két őrlőtárcsa között őröljük meg, az egyik a géptestre van rögzítve, a másik pedig egy tengelyen forog. A Hario kézi őrlő ugyanazon elven működik, mint a vendéglátásban használatos profi társai, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.


Előnyei:


- kis méretének köszönhetően utazáshoz is ideális,
- modern, fiatalos dizájn,
- az őrleményfinomság másodpercek alatt állítható,
- az őrleménytároló egyben mérőedényként is használható.


A kávéőrlő tulajdonképpen úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:  • Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.

  • Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.


A Mini Mill rendkívül gyorsan, akár másodpercek alatt átállítható egyik őrleményfinomságból a másikba, így könnyen váltogathatjuk a kávékészítési technológiákat.Különbség a hagyományos Hario Mini Mill-hez képest, hogy a tengely vége hatszögletű és vastagabb (míg a hagyományos Mini Mill tengelyvég vékonyabb és ötszögletű). Így az őrlőkar még pontosabban illeszkedik a tengelyre, ez pedig stabilabb őrlést tesz lehetővé.


Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek