Irodánk nyári nyitvatartása a Kapcsolat menüpontban található. 

Kánikula miatt pénteki napokon nem adtunk fel csomagokat.

+36-20/340-0280          

Philips Aqua Clean vízlágyító CA6903/10
Philips Aqua Clean vízlágyító CA6903/10
8 290 Ft

Philips Aqua Clean vízlágyító CA6903/10

Gyártó
Saeco
Várható szállítás
2024.08.01
Rendelhető
8 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 83 Ft
Részletek

A készülékek vízrendszerében, kemény víz használata esetén, rövid idő alatt vízkőlerakodások képződnek melyek eldugíthatják és károsíthatják a belső rendszert, melyet a víz hevítése (a fűtőegységekben) tovább fokoz.


 


A hálózati vízben számos íz élményre káros anyag (klór, fémek, réz, ólom...), fordulhat elő, melyet szintén érdemes kiszűrni, hiszen a kávé 98%-ban vízből áll, ezért kiemelten fontos a megfelelő aroma és íz anyagok kioldódáshoz a tökéletes minőségű friss víz.


 


A vízlágyító szűrők használatával biztosítható, hogy tiszta, szűrt, lágyított víz kerüljön a kávégépbe megelőzve a vízkőlerakodásból és a nem megfelelő aromakioldódásból adódó problémákat.


 


Az ioncserélő technológia és a mikroporózus szűrő eltávolítja a vízkövet alkotó anyagokat és a az apró szennyező részecskéket a vízből még mielőtt azok bejutnának a kávégép belső egységeibe, így nagy mértékben csökkenti a vízkő lerakodásos meghibásodásokat, meghosszabítja készüléke élettartamát. A szabadalmaztatott áramlásnak köszönhetően a víz hosszabb utat tesz meg, mielőtt a készülékbe kerül, ezért hatékonyabban tisztítja a vizet, jobb aromakioldódást és finomabb ízű kávét eredményezve.


 


Amennyiben a készülék kérésére időben kicseréli a szűrőt, egy filterrel akár 625 csésze kávét készíthet*. A szűrő 3 havonkénti cseréjével, kiváló minőségű, kristálytiszta vizet élvezhet és 5000 csésze kávéig* a vízkőtelenítést sem szükséges elvégeznie.


 


*A csészék tényleges száma függ a kiválasztott kávétípustól, illetve az öblítési és tisztítási szokásoktól.


 


Az AQUA CLEAN vízlágyító szűrő a következő Gaggia és Saeco családba tartozó készülékekhez használható:


 


Gaggia Babila


Gaggia Velasca


Gaggia Velasca Prestige


Saeco PicoBaristo


Saeco GranBaristo


Saeco XelsisEvo


Saeco Incanto


Saeco Intelia


Saeco Exprelia

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek