TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfából, kézzel készült fa Knock box
TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfából, kézzel készült fa Knock box
18 990 Ft

TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfából, kézzel készült fa Knock box

Gyártó
TADAMM
Alacsony készlet
18 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 190 Ft
Részletek

Kézzel esztergált fa Knock box. A zacc átmeneti tárolására szolgáló edény. 
NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni - ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.


 


NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - A baristának a tamper olyan mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedben. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.


 TADAMM! márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat! 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákban fogod megkapni, ami fagyapottal lesz kibélelve. A biológiailag lebomló csomagolóanyag a gyártó igyekszik környezettudatos magatartást tanúsítani. 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!