Kedves Vásárlóink!
2024. június 20-21-én irodánk zárva tart, a csomagfeladás szünetel.
Megértéseteket köszönjük!

+36-20/340-0280          

TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
3 990 Ft 
3 591 Ft

TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel

TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
TADAMM! Égetett, antikolt tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
Gyártó
TADAMM
Várható kiszállítás
2024.06.21
Alacsony készlet
10
3 990 Ft 
3 591 Ft
Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 399 Ft
Részletek

Égetett, antikolt tölgyfa kávétömörítő tartó 59mm-es belső körrel.
Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet. 
A tölgyfa egy sárgásbarna színű igen értékes keményfa. A tölgy az európai kultúrában az istenek fája. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is.

 Égetéssel azonban nem mindennapivá, még különlegesebbé válik. Az égetés, antikolás nyílt lánggal történik. Kézzel készül, egyesével. Sok odafigyelést és gyakorlatot igényel.
 Az évgyűrűk kézzel tapinthatóak. Rendkívül különleges érzés.


A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!


Nincs két teljesen egyforma színnel rendelkező fa, természetes mivoltának köszönhetően! Ezért minden egyes darab egy picit más. Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!


Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet, mivel 59 mm átmérőjű a belső kör.


 


Viszont erre a kérdésre mindenképp készülj fel, amit minden vendéged fel fog tenni: "Waooo, ez milyen fából készült?"


Tehát, hogy ne csak állj ott majd mellette, légy felkészült! Jól figyelj és jegyezd meg!


Osztályon felüli Tölgyfából készült, amely egy sárgásbarna színű igen értékes keményfa.
A tölgy az európai kultúrában az istenek fája. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is.
Égetéssel azonban nem mindennapivá, még különlegesebbé válik. Az égetés, antikolás nyílt lánggal történik. Kézzel készül, egyesével. Sok odafigyelést és gyakorlatot igényel.
Az évgyűrűk kézzel tapinthatóak. Rendkívül különleges érzés.NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni - ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.


 


NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - A baristának a tamper olyan mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedben. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.


 TADAMM! márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat! 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákban fogod megkapni, ami fagyapottal lesz kibélelve. A biológiailag lebomló csomagolóanyag a gyártó igyekszik környezettudatos magatartást tanúsítani. 

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek