+36-20/340-0280          

TADAMM! Tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
TADAMM! Tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
3 990 Ft 
3 591 Ft

TADAMM! Tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel

TADAMM! Tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
TADAMM! Tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel
Gyártó
TADAMM
Várható kiszállítás
2024.06.25
Alacsony készlet
10
3 990 Ft 
3 591 Ft
Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 399 Ft
Részletek

Tölgyfa kávétömörítő tartó 59mm-es belső körrel.
Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet. 


A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!


Nincs két teljesen egyforma színnel rendelkező fa, természetes mivoltának köszönhetően! Ezért minden egyes darab egy picit más. Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!


Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet, mivel 59 mm átmérőjű a belső kör.


 


Viszont erre a kérdésre mindenképp készülj fel, amit minden vendéged fel fog tenni: "Waooo, ez milyen fából készült?"


Tehát, hogy ne csak állj ott majd mellette, légy felkészült! Jól figyelj és jegyezd meg!  • Osztályon felüli tölgyfából, amely egy sárgásbarna színű igen értékes keményfa.

  • A tölgy az európai kultúrában az istenek fája. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is.

  • Az évgyűrűk kézzel tapinthatóak. Rendkívül különleges érzést keltve ezzel.NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni - ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.


 


NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - A baristának a tamper olyan mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedben. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.


 TADAMM! márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat! 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákban fogod megkapni, ami fagyapottal lesz kibélelve. A biológiailag lebomló csomagolóanyag a gyártó igyekszik környezettudatos magatartást tanúsítani. 

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek