+36-20/340-0280        

TADAMM! Cseresznyefa kávébetöltő tölcsér 57 mm-es szűrőhöz
TADAMM! Cseresznyefa kávébetöltő tölcsér 57 mm-es szűrőhöz
4 990 Ft

TADAMM! Cseresznyefa kávébetöltő tölcsér 57 mm-es szűrőhöz

Gyártó
TADAMM
Várható kiszállítás
2023.10.04
Alacsony készlet
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek

Cseresznyefa kávébetöltő tölcsér 57 mm-es szűrőhöz.
A kávébetöltő tölcsér segítségével az őrleményt könnyen a szűrőbe tudjuk juttatni annak kiszóródása nélkül.

 

A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

 

A kávébetöltő tölcsér segítségével az őrleményt a szűrőbe tudjuk juttatni annak kiszóródása nélkül. Helyezzük rá a portafilterre a kávébetöltő segédet, a frissen őrölt kávét pedig ezen keresztül juttassuk bele. A portafilter oldalát kézzel finoman megkocogtatva egyengessük el a kávét. Vegyük ki a tölcsért, majd tömörítsük le. 

 

Vásárlóim környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!

 

Csak természetes anyagok felhasználásával készülő felületkezelővel van simára polírozva. Ezáltal:

NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni -ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.

 

NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.

 


 

 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban fogod megkapni. A biológiailag lebomló csomagolóanyaggal igyekszem környezettudatos magatartást tanúsítani.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek