+36-20/340-0280        

Blog

Milyen nyári kávéitalok léteznek?

Kávébolt.net
2023.06.14 07:54
Milyen nyári kávéitalok léteznek?

Milyen nyári kávéitalok léteznek? 

Ahogy az időjárás egyre inkább melegszik, úgy változhatnak a kávézási szokásaink is. A forró eszpresszónkat gyakrabban cserélhetjük különleges jeges csodákra, hogy kicsit felfrissüljünk. Milyen kávéitalok várnak minket a hőségben, hogy lehűtsük magunkat? Kerüljünk közelebb a nyári kávékülönlegességekhez, és készítsük el őket otthonunk kényelmében.

Jegeskávék: az egyik legnagyobb nyári kedvenc kétségkívül a jegeskávé. Az eszpresszó alapú  kávé jégkockákkal kombinálva igazi hűsítő ital. Könnyen feldobhatjuk karamell, vanília vagy csokoládé öntettel is, melyek akár az oldalunkon keresztül is elérhetőek. Az ilyen típusú kávék kellemesen frissítőek a meleg időben.

 

Hideg kávéitalok: azok, akik nem szeretik a jegeskávét, gyakran választanak más hideg kávéitalokat, mint például a kávéhűsítőket. Ezek lehetnek tejes vagy krémes jellegűek, amelyeket jéggel, fagyival vagy hűtött tejjel készítenek. Az egyik legnépszerűbb kávéital a frappuccino, melyet egy kávézólánc alkotott a frappe és a cappuccino ötvözeteként, de házilag is könnyen elkészíthető. Itt el tudod olvasni, hogy miként.

 

Kávés koktélok: a nyári időszakban sokan élvezik a kávé alapú koktélokat. Ha még nem olvastad az oldalunkon az egyik aduász koktélreceptünket, az espresso tonicot, akkor most itt az alkalom. Különböző koktélreceptek léteznek, amelyek lehetővé teszik a kreativitást a kávé és az alkohol kombinálásában. Ne hagyd ki ezeket ezen a nyáron sem!

 

Kávéfagylalt: a kávéfagylalt is közkedvelt nyári csemege lehet. Hideg, frissítő, és ideális választás, ha egyben szeretnéd élvezni a két finomság kínálta örömöket. A kávéfagylaltot különböző módon lehet elkészíteni, például kávékrémmel vagy hozzáadott kávéőrleménnyel.

 

A melegebb időben sokan inkább otthon készítik el a kávéjukat, a webshopunknak hála pedig erre könnyedén van lehetőség, hiszen mindent beszerezhetsz tőlünk néhány kattintással, ráadásul számtalan termék akciós áron kapható: Irány a webshop és az akciós termékek

 

Élvezzük együtt az idei nyarat is!