Irodánk nyári nyitvatartása a Kapcsolat menüpontban található. 

Kánikula miatt pénteki napokon nem adtunk fel csomagokat.

+36-20/340-0280          

Pasta di Montagne TAGLIATELLE olasz tészta - Tömeg : 250 gramm
Pasta di Montagne TAGLIATELLE olasz tészta - Tömeg : 250 gramm
990 Ft

Pasta di Montagne TAGLIATELLE olasz tészta - Tömeg : 250 gramm

Várható kiszállítás
2024.07.29
Alacsony készlet
990 Ft
Egységár: 3 960 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek
Széles 8 mm-es tészta, paradicsomos mártásokhoz kiváló, de húsos vagy zöldséges ragukhoz is tökéletes választás


 


A Montagna tészta története: „a család tészta iránti szenvedélye és tapasztalata”Domenico Montagna a jó dolgokat kedvelő vállalkozó 2010-ben hozta létre innovatív megoldásokkal tésztaüzemét, Marche régióban. Elképzelése volt, hogy a tradicionálisan kézi készítésű házi tésztákat, élelmiszeripari kivitelezéssel mindenki számára elérhetővé tegye.


 


A család a tulajdonában levő San Cesaro földjén termeszti a GMO mentes búzát, amely rendelkezik biotanusítvánnyal. A tyúkok, amelyek a tojásokat adják, szintén ezen a területen nevelkednek. Az autentikus alapanyagok biztosítják az összehasonlíthatatlanul eredeti ízeket, terméktulajdonságokat.


 


A termesztett durum búza magas beltartalmi érékkel és fehérjetartalommal rendelkezik, amely garantálja a tészta egészséges táplálkozási értékét. Magas glutén és szemcse indexe a tésztánál bizonyítja a kiváló, gyors elkészíthetőséget.


 


A nyersanyagok természetessége elengedhetetlen része a végtermék eredetiségének garantáláshoz, a tészta ízének hitelességéhez.


ezertjobb.jpg


Gyártástechnológia


A Pasta di Montagne tészta hagyományos alapanyagai a tipikus Marche-régióból származó liszt és tojás.


Az innovatív technológiák felhasználásával a végtermék nagyszemcsés tészta, magas szósz felszívó (abszorpciós) képességgel rendelkezik és kiváló, gyors főzhetőséggel.  A tésztagyártás során használt, tésztanyújtó-görgőn a felületi kiképzés eltérő, különféle alakú. A hengereken véletlenszerűen, változó sűrűséggel vannak elhelyezve: ez a megoldás lehetővé teszi a kézzel készített tészta reprodukálását. Ez az új módszer garantálja a szín egyenletességét (fehér, lisztes csíkok nélkül), ellenben a hagyományos rendszerekkel, amelyek hajlamosak a „fehérítésre” és károsodást okozhatnak a tészta strukturális felépítésében is.


 


Termelési folyamat innovatív az alacsony hőmérsékletű eljárás tekintetében, a mechanikai igénybevétel kizárásával is megőrizve a tészta magas fehérje és keményítő tartalmát.


 


Tészta


A hidratációs folyamat az előkeverékben és a keverési fázisban lehetővé tesz új paraméterek felhasználását, folyékony molekulák beépítését a glutén fehérjékbe. Így egy tökéletesen strukturált fehérje-mátrix új formája jön létre. Gyártástechnológia szempont alapján a legjobb megoldás az alapanyag magas minőségének, tulajdonságainak a megőrzésére.


 


Alacsony hőmérsékletű feldolgozás


A folyamatban integrált különféle technológiák képesek garantálni a teljesen alacsony hőmérsékletű folyamatot, a keményítők integrálása mellett. Az új lamináló rendszer garantálja a keményítők tökéletes integritását, a mechanikai igénybevétel és a traumás újrakeverés kizárását, megtartva a hagyományos dagasztási folyamatot. Az előbbiek hozzájárulnak a tészta kiváló főzési tulajdonságaihoz, a főtt tészta tapadásmentességéhez.


 


Érzékszervi tulajdonságok


A monoprocesszióban történő feldolgozás (az egyik lépésben kapott tésztalap) mindig hideg és állandó hőmérséklete megakadályozza a tészta érzékszervi tulajdonságainak bármilyen csökkenését. Ez annak érdekében történik, hogy a nyersanyagokban a fehérjék ne romoljanak, a tészta felülete természetes módon durva maradjon, ne legyen színvesztés. Az ilyen technológiai eljárással készített tészta rugalmassága nem hasonlítható össze bármely ismert eljárással szemben.


 


Javaslat


A fentiek befejezésével úgy gondoljuk, hogy az előbb leírtak megítélésének a legjobb módja az, ha megkóstolják a termékeinket és vélemény formálnak azok minőség és ár arányáról más termékekhez képest.

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek