Kedves Vásárlóink! 2024. március 5-én (kedden) tervezett áramszünet miatt a csomagfeladás és a személyes átvétel szünetel. 
Megértéseteket köszönjük! 

+36-20/340-0280        

TADAMM! Fekete diófából készült kávétömörítő tartó 59mm-es belső körrel

Gyártó
TADAMM
Nincs raktáron
3 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

Fekete diófából készült kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel.
Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet. 

 

Ajánlom mindazoknak, akik az esztétikára igen fogékonyak, és elbűvölővé akarják változtatni életterüket. 
Felületét ízléses világos, fehéres részek tarkítják. Tudni kell azt is, hogy teáját a népgyógyászatban használják. Színe és rajzolata páratlan és igen nagyra becsülik.

 

A fafajta a mérsékelt övben, Amerikában és Európában honos. Magassága 30-40 méter között van, de néha elérheti az 50 métert is. Faanyaga mérsékelten kemény, rostjai finomak. 

 

Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet, mivel 59 mm átmérőjű a belső kör.

 

Viszont erre a kérdésre mindenképp készülj fel, amit minden vendéged fel fog tenni: " Waooo, ez milyen fából készült    surprise?"

 

Tehát, hogy ne csak állj ott majd mellette, légy felkészült! Jól figyelj és jegyezd meg!

 

Osztályon felüli fekete diófából készült, amely Amerikában és Európában is honos.
Magassága 30-40 méter között van, de néha elérheti az 50 métert is.
Teáját a népgyógyászatban használják.
Színe és rajzolata páratlan és igen nagyra becsülik.

 

A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

 

 

NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni - ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.

 

 

 

NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - A baristának a tamper olyan mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedben. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.

 

 

 


TADAMM! márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat! 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákban fogod megkapni, ami fagyapottal lesz kibélelve. A biológiailag lebomló csomagolóanyag a gyártó igyekszik környezettudatos magatartást tanúsítani.

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek